Jūrinis kolagenas odai : neįkainojamas produktas švytinčiai odai?

Oda yra mūsų didžiausias organas, ir būtent ji dažnai atskleidžia mūsų sveikatos būklę. Todėl svarbu ne tik laikytis sveikos gyvensenos bet ir rūpintis odos priežiūra. Šiandien daug yra kalbama apie vieną iš populiariausių odos skirtų produktų - jūrinį kolageną.

Kolagenas yra baltymas, sudarantis maždaug 30%  mūsų organizmo baltymų. Jis yra esminis odos, sąnarių, kremzlių ir kitų kūno audinių komponentas. 

Maisto papilduose esantis kolagenas yra gaunamas  iš žuvų ( jūrinis kolagenas) ir iš žemės ūkio pramonės gyvūnų, tokių kaip karvės ir kiaulės ( gyvulinės kilmės kolagenas).
Tačiau jūrinis kolagenas yra naudojamas grožio produktuose, kadangi jis yra grynesnis ir skaidresnis nei gyvulinės kilmės kolagenas.

Jūrinis kolagenas taip pat yra lengviau suskaidomas ir greičiau pasisavinamas  mūsų organizmo, o tai reiškia, kad jis gali būti panaudojams daug greičiau ir efektyviau. Jis turi mažiau šalutinių poveikių nei kitos kolageno formos, kadangi turi mažiau alergenų nei gyvulinės kilmės kolagenas. Jūrinis kolagenas yra geresnis pasirinkimas ir tuomet, jei esate alergiški ar jautrūs gyvulinės kilmės produktams. 

Kokia jūrinio kolageno odai nauda?   

  • Jūrinio kolageno vartojimas didina odos elastingumą: kolagenas yra svarbus komponentas, padedantis palaikyti odos struktūrą, atsakingas už jos elastingumą ir tvirtumą, būtent todėl sumažėja raukšlelės ir strijos.  
  • Jis pagerina odos tonusą: jūrinis kolagenas padeda išlaikyti odos drėgmę, o tai yra būtina norint išvengti odos išsausėjimo.  Jūrinio kolageno vartojimas gali padėti atkurti odos hidratacijos lygį, kuris yra svarbus norint išlaikyti sveiką ir minkštą odą.
  • Mažina raukšles ir gerina odos struktūrą: jūrinis kolagenas padeda sustiprinti odos struktūrą ir pagerinti jos elastingumą, kas veikia prevenciškai prieš raukšles. 
  • Padeda apsaugoti odą nuo žalingų aplinkos veiksnių: jūrinis kolagenas gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų, kurie yra atsakingi už odos senėjimo procesą. Kolageno vartojimas gali padėti sustiprinti odos apsaugines funkcijas ir užtikrinti jos apsaugą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
  • Jūrinis kolagenas taip pat naudingas kovojant su spuogais.  Jis padeda reguliuoti odos riebalų lygį, kadangi per didelis riebalų kiekis lemia spuogų atsiradimą.
  • Jūrinio kolageno produktai gali padėti spręsti problemas su odos pigmentacija, mažinti tamsius ratilus ir gerinti odos tekstūrą bei tonusą.
  • Taip pat jūrinis kolagenas gali padėti atstatyti odos ląsteles, kurios yra pažeistos nuo saulės spindulių ir suteikti odai reikiamą drėgmę, kad ji būtų sveika ir spindinti.

Apibendrinant,  jūrinis kolagenas yra neabejotinai vienas iš būtinųjų odos priežiūros produktų vyresnio amžiaus žmonėsm. 
Jūrinis kolagenas puoselėja mūsų odą ir lėtina senėjimo procesus, veikia prevenciškai prieš raukšles pripildydamas odą drėgmės, suteikdamas jai elastingumo ir tvirtumo , išlaikydamas odos struktūrą.    
 

Complex beauty potion | Vitaminai moterims. Hidrolizuotas jūrinis kolagenas ir hialurono rūgštis.

AGELESS GLOW 
Vitaminai plaukams, odai ir nagams
Pakuotėje yra 20 dienų kursas

48.99 €

Prenumeruokite naujienlaiškį

Jūsų naršyklė nepalaikoma, prašome atnaujinti.